Ervaringen van cliënten

“Als een cadeau voor de groei van onze relatie”

~ 8 januari 2020

“Na een zware tijd vol met complexe trauma’s zouden we uit elkaar gaan, maar dankzij de therapie en de durf van onszelf tot zelfreflectie hebben we nu weer liefde, lol en vertrouwen in de toekomst”

“[Peter is] een ontzettend fijne relatietherapeut, rustig, begripvol en niet 1x heb ik het gevoel gehad dat er partij getrokken werd. Ik zou dit iedereen aan willen raden!”

~ 4 september 2019

“Peter is prettig in de omgang, zeer kundig en kan zich heel neutraal opstellen en toch professioneel stelling nemen”

“Ik ervaar weer meer vertrouwen in de relatie en meer verbondenheid”

~ 22 juli 2019

“Peter is zeer bekwaam in het analyseren en sturen van de gesprekken, waarbij een ieder in zijn waarde gelaten wordt”

“Een goed begin in het herstel van de relatie met mijn vader. Alles open en eerlijk met respect naar elkaar toe kunnen benoemen en begrepen”

~ 20 mei 2019

“Ik heb geleerd om mijn ouders veel beter te begrijpen en om samen in gesprek te kunnen gaan en echt naar elkaar te luisteren. Het hielp vaak dat het gesprek langzamer ging, zodat je elkaar echt goed begrijpt.”

~ 21 maart 2019

“Eén van de sterkste kanten van Peter vind ik zijn manier van vragen stellen. Hij vult niet te veel in, stelt vragen waardoor ik geprikkeld wordt om na te denken, maar vooral ook te voelen wat bepaalde zaken met me doen. Daardoor kom ik beter bij mijn gevoel terecht en is wat ik zeg en uitleg heel ‘eigen’ en kan ik veel meer staan achter de verandering die ik wil doormaken. Omdat ik doorvoelt heb wat dingen met me doen en waarom ik verandering wil. Of waarom veranderingen zelfs noodzakelijk zijn.

Wat prettig is aan Peter is zijn rustige houding en zijn kalme manier van spreken. Dat heeft als uitwerking dat ik ook rustiger was en bovendien geeft dit mij het gevoel dat hij de tijd voor mij heeft. Daarnaast is Peter een prettig mens en lijkt hij niet zo makkelijk te schrikken van uitspraken of van nare gebeurtenissen die plaatsvinden.”

~ 5 jan 2018

We Make Sense is een ambulante praktijk voor narratieve therapie systeemtherapie van systeemtherapeut psycholoog peter tuin ook werkzaam als MST therapeut voor de Viersprong De Jutters Youz Den Haag gezinstherapie behandeling opvoedproblematiek relatietherapie psychotherapie coaching kinderen jongeren tieners opgroeien puberteit zorgen school thuis omgeving opstandig ongehoorzaam luisteren druk gedrag adhd autisme pdd-nos asperger depressie stress burnout verslaving ruzie conflict spanning crisis hechting verbinding contact toezicht gezinsleven visie op een lijn team opvoeders ouders familie misbruik agressie huiselijk geweld problemen psychiatrisch diagnose automutilatie relaties vrienden grenzen patronen trauma ziekte overlijden verlies dood cultuur intercultureel geloof handicap chronisch identiteit angst faalangst fobie gevestigd in rotterdam rijnmond ik werk ook in den haag haaglanden dordrecht drechtsteden zwijndrecht barendrecht spijkenisse hoogvliet hoek van holland naaldwijk gouda nieuwerkerk aan den ijssel capelle krimpen en in rhoon poortugaal oud-beijerland hellevoetsluis hendrik-ido ambacht ridderkerk alblasserdam papendrecht sliedrecht hardinxveld-giessendam lansingerland berkel rodenrijs bleiswijk bergschenhoek delft pijnacker `s gravenzande rozenburg strijen puttershoek pernis hoeksche waard albrandswaard geervliet heenvliet brielle oostvoorne in zuid-holland nederland regio utrecht den haag voorburg rijswijk monster wassenaar breda den bosch `s hertogenbosch tilburg amsterdam leiden zoetermeer amstelveen alphen aan den rijn waddinxveen westland middelharnis ouddorp rockanje etten-leur roosendaal bergen op zoom dinteloord halsteren noord-brabant tholen zeeland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s