Family Boost

We Make Sense biedt jullie als gezin een Family Boost, waarin je met elkaar in 1 dag(deel) een flinke stap kunt maken.

Voor wie?

Sommige gezinnen hebben niet een grote hulpvraag, lopen niet persé vast, maar er is wel veel gebeurd; er zijn grote veranderingen geweest, een nieuwe fase is aangebroken, je voelt de behoefte om de banden te versterken, te bepalen waar je samen staat.
Of je loopt juist wel vast, maar je hebt nog geen idee waardoor, nog geen duidelijke hulpvraag, en jullie willen dit samen verkennen.
Jullie gezinsverhaal was tot nu toe duidelijk, maar er is iets gebeurd waardoor dit niet meer zo vanzelfsprekend is. Jullie hebben behoefte om jullie gezinsverhaal te herontdekken, opnieuw richting te geven, betekenis te vinden voor wat is gebeurd.
Of je wilt gewoon investeren in elkaar, dankbaarheid vormgeven voor wat goed is, dat wat waardevol is markeren en versterken.

Wat houdt het in?

• een voorbereidend gesprek, waarin we samen kijken wat jullie doel is voor de Family Boost (45 min.)
• een dagdeel (2x 1,5 uur met elkaar aan de slag onder begeleiding van de gezinstherapeut)
• tussendoor een uitgebreide lunch (1 uur), met tijd voor ontspanning
• een telefonisch contact (max. 30 min.) na 4 weken, om de opbrengst te evalueren

Ik help jullie om met elkaar in gesprek te komen over de dingen die voor jullie als gezin belangrijk zijn. Ik help jullie betekenis te geven aan wat is gebeurd. Ik help jullie samen opnieuw verhaal te maken. We doen dit door middel van gesprekken en creatieve methodes.

Aan het einde van de dag hebben jullie een gezamenlijk gezinsmotto geformuleerd, hebben jullie samen betekenis gegeven aan belangrijke gebeurtenissen, zijn de onderlingen banden en het begrip voor elkaar versterkt, en hebben jullie tools om samen verder te kunnen.

Het is altijd mogelijk om daarna nog een aantal sessies gezinstherapie te bespreken, maar dat hoeft zeker niet. Ik ga er vanuit dat jullie als gezin genoeg eigen kracht hebben om jullie weg verder te vinden. De Family Boost is bedoeld om deze bronnen van kracht in jullie gezin (opnieuw) aan te boren.

Kosten:

€750,- all in (voor het hele gezin; inclusief locatie, eten en drinken, inclusief btw)